Testépítőnek állt a korábbi sajószentpéteri politikus, világbajnokságon is indult

Megosztás

Koleszár István néhány éve még az ellenzéki előválasztáson mérette meg magát, a napokban viszont a Fitnesz- és Testépítő-világbajnokságon versenyzett.

Koleszár István néhány éve még független, civil politikusként szerepelt a közéletben. 2019-ben polgármesterjelöltként mérette meg magát Sajószentpéteren, ahol a szavazatok 12,58 százalékát gyűjtötte be, míg két évvel később ő is indult az ellenzéki előválasztáson a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 4-es választókerületben.

Ám azóta más területen méreti meg magát Koleszár István. Az egykori politikus ugyanis idő közben testépítőnek állt, több versenyen is szerepelt, októberben a magyar bajnokságot meg is nyerte Men’s Physique Masters és Senior kategóriában, az Arnold Classicon pedig bejutott a top 6-ba.

Ráadásul november elején a magyar válogatott tagjaként részt vehetett a Fitnesz- és Testépítő-világbajnokságon is, amelyet Barcelonában rendeztek. A Men’s Physique Masters és Senior kategóriában indult, ám nem sikerült döntőbe jutnia Koleszárnak.

Viszont mint közösségi oldalán már a világbajnokság előtt írta, “már nyertesnek” tekinti magát, hiszen a lánya ugyancsak indult a versenyen: Koleszár Lili 16 évesen a Bikini Fitness kategóriában a legjobb 15 közé került a nála jóval idősebb versenyzőkkel tarkított mezőnyben.

A rend kedvéért: a magyarok egy arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel zárták a vb-t.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek